Våra hus

Ett hus i utveckling

Under resans gång har vi gjort vissa justeringar av våra hus för att ännu bättre kunna bemöta behoven kopplat till bland annat bostäder, gemensamma ytor, förvaring och omgivning. Vårt arbete har resulterat i tre olika Bovieror.

Tre Bovieror

Vår ursprungliga modell Bella har uppdaterats och kallas för Bovieran Flora. De nya tillskotten är Bovieran Viola och Bovieran Nova.

Tryggt boende Bovieran 2 RoK 3 RoK lagenhet brf bostadsratt

Bovieran Nova

Bovieran Nova

Ett nytt hus med samma kvalitéer som övriga Bovieror fast i ett mer flexibelt format, byggt i trä med 36 lägenheter. Här kan du umgås och njuta av den vackra vinterträdgården i ett klimat influerat av franska rivieran med grönskande miljö utanför din ytterdörr.

Läs mer om Bovieran Nova

Bovieran Flora

Bovieran Flora

Vår fastighet som snart kommer att finnas på flera platser i Sverige, med nya gemensamma ytor och ett större antal lägenheter.

Läs mer om Bovieran Flora

Bovieran Viola

Bovieran Viola

En hustyp som har precis samma storlek som ett vanligt stadskvarter – med nya gemensamma ytor och plats för fler grannar.

Läs mer om Bovieran Viola

Bovieran Bella

Bovieran Bella

Vårt första hus som satte Bovierankonceptet på kartan. Succén som finns på 17 orter runt om i landet, med sin inglasade Vinterträdgård, gemensamma utrymmen såväl som ljusa och trygga lägenheter i olika storlekar.