Bovierans koncept

I Bovieran förenar vi ett tryggt boende med en social samvaro i en grön och välkomnande miljö. Tillsammans med dina grannar skapar ni en trivsam omgivning och atmosfär.

Bovieran erbjuder moderna bostäder i en härlig miljö, med gemensamma ytor för att du ska ha möjligheten att få ut det mesta av varje stund. I den grönskande Vinterträdgården kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året. Det finns ytor för umgänge med vänner, grannar och familj – ta en kopp kaffe på morgonen bland palmerna, duka upp för middag med långbord under ljusslingornas sken eller utmana varandra i en boulematch.

Ni bestämmer tillsammans

Ingen Boviera är den andra lik, de boende i föreningen bestämmer tillsammans hur gemensamma ytor ska användas. Det finns ett gårdshus med en gemensamhetslokal som är perfekt för roliga aktiviteter som fester, middagar och olika kurser. I gårdshuset finns även en bastu för skön avkoppling.

Det finns även en till gemensam lokal som exempelvis kan användas för träning eller friskvårdsbehandlingar.

Längs med utsidan av Bovieran finns en stenlagd yta som ni kan använda till vad som passar, det är populärt med allt från en gemensam grillplats till en kryddträdgård.

Ett rikt umgänge

I Bovieran finns plats för att kunna umgås med familj och vänner, i den stora Vinterträdgården finns det plats för alla. Det finns en gästlägenhet med flera sovplatser, pentry och badrum med dusch som du som boende kan hyra så du kan få kvalitetstid med nära och kära. Även besöksparkering finns.

Via porttelefonen i din lägenhet har du full koll på vem som ringer på hos dig vid den gemensamma huvudentrén. Du kan själv välja ifall du ska släppa in personen eller inte.

Något som är genomgående i våra Bovieror är gemenskapen mellan grannar. Det blir många gemensamma aktiviteter och nya vänskapsband så får många boende ett rikare umgänge.

Upptäck mer av Bovieran

Lägenheter

Alla lägenheter har en modern standard och hög bekvämlighet. De är planerade utifrån en social planlösning med öppna ytor, generösa fönster för ett härligt ljusinsläpp och en ljus, öppen rymd.

LÄS MER >

Våra projekt

Vi planerar för fler Bovieror, här kan du hitta våra pågående och kommande projekt.

LÄS MER >

Vinterträdgården

Den franska Rivieran i Sverige – hur är det möjligt? Vinterträdgården har ett temperaturstyrt klimat som förlänger utesäsongen.

LÄS MER >

Inflyttade hus

Sedan den första Bovieran har allt fler byggts och massor med människor som flyttat in i framtidens boende. Hör deras berättelser!

LÄS MER >

Boendegemenskap

Med Bovieran Boendegemenskap får varje Boviera möjligheten att använda den samlade kunskapen och erfarenheten som finns hos alla boende över hela landet.

LÄS MER >

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →