Bovieran Nova

Ett nytt hus med samma kvalitéer som övriga Bovieror fast i ett mindre format, byggt i trä med 36 lägenheter. Här kan du umgås och njuta av den vackra vinterträdgården i ett klimat influerat av franska rivieran med grönskande miljö utanför din ytterdörr.

Trygghet & Gemenskap

Omgiven av grönska

Vinterträdgården i Bovieran Nova rymmer precis som övriga koncept flera ytor där du kan umgås tillsammans med dina grannar – eller koppla av en stund och njuta av miljön.

I trädgården finns en gemensamhetslokal med gästrum, dusch och toalett. Framför finns en torgliknande yta som passar perfekt när ni anordnar aktiviteter tillsammans. Glasdörrarna till lokalen kan öppnas upp för en större gemensam yta där ni kan anordna fester eller middagar under ljusslingornas sken.

Nya möjligheter med Bovieran Nova

Bovieran Nova har tagits fram som ett mindre hus till en mindre bostadsrättsförening.

Detta gör det möjligt för oss att planera in framtida Bovieror på orter där det passar bättre med ett mindre format. Huset har också kortare produktionstid än våra övriga produkter. Andra nyheter är att huset kommer förses med solpaneler – och som i alla våra hus tas dagvattnet från glastaket tillvara för att bevattna vinterträdgården.

Bra att veta

Lägenhetsfördelning:

 • Antal lägenheter: 36 stycken
 • Lägenhetsfördelning:
  • 2 RoK 55 m2: 12 stycken
  • 2 RoK 63 m2: 6 stycken
  • 3 RoK 83 m2: 6 stycken
  • 3 RoK 87 m2: 12 stycken
 • Lägenhetsförråd finns i entréhuset på våning 1 och våning 2. Teknikutrymmen finns i entréhuset på markplan och på tak. Cykelförråd och soprum finns som komplementhus och deras placering anpassas efter varje ort. Parkering finns i anslutning till entrén.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →