Gemenskap

Ni bestämmer tillsammans

En grundläggande del av livet på Bovieran är alla de möten som huset har skapats för. Vi vill göra det så enkelt som möjligt att umgås med grannarna, med vänner eller familj och att delta i olika aktiviteter som förhöjer vardagen. Här kan du läsa mer om de gemensamma ytorna i våra hus.

Umgås i trädgården
I Bovierans Vinterträdgård hittar du boulebanan där du och dina grannar kan utmana varandra i en match eller arrangera en turnering. Bland palmerna finns även vårt gårdshus. Där hittar du gemensamhetslokalen som är perfekt för fester, gemensamma middagar, för att anordna kurser eller andra aktiviteter. I gårdshuset finns även en bastu där du kan koppla av en stund och njuta av värmen.

Nyttja hela huset
När vädret är vackert finns det goda möjligheter för dig och de andra i huset att umgås utanför huset också. Längs utsidan av Bovierans glasvägg, i anslutning till bastu- och relaxavdelningen, finns en stenlagd yta. Det är en perfekt plats för att exempelvis skapa en grillplats, en kryddträdgård eller installera ett spabad. Du och de andra i föreningen bestämmer tillsammans hur ni kan få ut så mycket som möjligt av ytan.

När familjen hälsar på
Det går alltid att hitta en plats i Vinterträdgården att slå sig ner när du vill ta emot vänner, barn eller barnbarn. Ett populärt inslag för de små brukar alltid vara att titta på fiskarna i dammen under bron i trädgården. För de som vill sova över så finns det även gästlägenhet i huset som går att hyra när du har besök. Lägenheten är utrustad med pentry, toalett med dusch och sovplatser.

Träning & hälsa
I huset finns ett rum som kan användas för friskvårdsbehandling av olika slag. Ni bestämmer tillsammans i bostadsrättsföreningen vad ni har störst behov av. Rummet kan exempelvis fyllas med träningsutrustning. Om många i föreningen har behov av stöd från hemtjänst kan det användas som deras kontor. Det kan även bli en mottagning för exempelvis en läkare eller en sjuksköterska.

Bovieran Tryggt boende Social Samvaro Gemenskap brf bostadsratt seniorbostad till salu
Bovieran Gemenskap Tryggt boende Tradgard Palmer Aktiviteter Boule Bastu Brf
Bovieran Franska Rivieran Palmer Olivtrad Gemenskap Social samvaro

Gemensamhetslokalen är perfekt för fester, middagar, för att anordna kurser eller andra aktiviteter.

Framtidens Boende Tryggt boende Gemenskap Trygghet Social samvaro brf seniorbostad lagenhet till salu

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →