Framtidens boende

Närmare än du tror

Utanför dörren finns den inglasade Vinterträdgården, med exotiska palmer blommor och växter. Fikasällskapet och skratten är aldrig långt borta. Tillsammans skapar ni den omgivning och atmosfär som ni trivs bäst med.

Era behov i fokus

Bovieran som koncept handlar om att förena ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund.

Omgiven av grönska

Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Det är där du och dina grannar samlas. Där du kan njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Framtidens Boende Tryggt boende Gemenskap Trygghet Social samvaro brf seniorbostad lagenhet till salu
Bovieran Gemenskap Tryggt boende Tradgard Palmer Aktiviteter Boule Bastu Brf
Tryggt boende Bovieran 2 RoK 3 RoK lagenhet brf bostadsratt

Upptäck fördelarna med Bovieran

En avkopplande miljö

Du kommer att ha nära till en harmonisk och obekymrad miljö. Den växtrika Vinterträdgården dämpar ljud, och där kan du alltid hitta en lugn plats att slå dig ner en stund. Hela huset har utformats för att både vara tryggt, lättillgängligt och bekvämt för alla som bor där.

TILL VINTERTRÄDGÅRDEN >

Bovieran Tryggt boende Social Samvaro Gemenskap brf bostadsratt seniorbostad till salu

Ny vänskap

Bovieran som koncept skapar bästa möjliga förutsättningar för att lära känna nya människor. Det är en boendeform som är byggd på gemenskap. I bostadsrättsföreningen kan ni tillsammans bestämma vilka aktiviteter som ni vill anordna i de gemensamma lokalerna.

OM GEMENSAMMA UTRYMMEN >

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →