Ägarstruktur

Trygghet och engagemang

Som ett dotterbolag till Fastighets AB Balder har Bovieran AB kunnat växa i takt med seniorernas och kommunernas behov av trygga bostäder runt om i Sverige.

Fastighets AB Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Norge och Finland. De arbetar för att i alla lägen vara en engagerad, nytänkande och långsiktig partner inom alla områden. Vårt och Balders samarbete inleddes under 2013, och sedan 2015 är Bovieran AB ett helägt dotterbolag i Balderkoncernen. Vi arbetar nu tillsammans för att göra Bovieran som boendeform tillgänglig på fler orter runt om i Sverige.

En imponerande resa

Balder grundades år 2005 och sedan dess har bolaget hunnit åstadkomma mycket både i Sverige och utanför landets gränser. Idag har Balder över 600 anställda i sin förvaltningsorganisation, deras fastighetsbestånd är värderat till 104,1 Mdkr och de äger ca 1200 fastigheter. Bolaget arbetar för att skapa nya och större värden för sina ägare, kunder och för samhället i stort.

Vårt arbete

Balder är en långsiktig ägare och en stark partner i att vidareutveckla vårt erbjudande under många år framöver. Med hjälp av vår ägare har Bovieran AB möjligheten att arbeta aktivt tillsammans med kommuner för att både skapa trygga och unika seniorbostäder – såväl som att ta ett större grepp om stadsutvecklingen.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →