Vårt arbete med Balder

Bred kompetens inom bolaget

Utöver det arbete vi gör med seniorbostäder för människor över 55 år kan vi ta oss an en rad andra uppdrag – till stor del tack vare vårt samarbete med Fastighets AB Balder, som äger Bovieran AB.

En samhällsbyggare

Vår ambition är att vara en del av att skapa välfungerande samhällen. Vi arbetar just nu med projekt där vi parallellt med byggnationen av Bovieran tar fram bostäder i samma område – men då i andra upplåtelseformer. Våra pågående projekt innefattar både hyres- och bostadsrätter i form av lägenheter, småhus såväl som radhus på flera svenska orter.

En samlad satsning

Genom att ta ett större grepp om samhällsutvecklingen förenklar vi även arbetet från kommunernas sida. Detta genom att de kan samla både planeringsarbetet och genomförandet hos en och samma entreprenör som är ansvarig för hela processen.

Helheten i fokus

Tillsammans med Balder vill vi vara en del i att skapa välfungerande samhällen på lång sikt. Vi vill bidra till att olika aspekter av en välfungerande vardag finns på plats – utöver bostäder i sig. Som en del av vårt samarbete med kommuner på flera platser i landet vill vi skapa områden där människor kan trivas under många år framöver.

Bovieran Franska Rivieran Palmer Olivtrad Gemenskap Social samvaro
Bovieran Franska rivieran gemenskap trygghet social samvaro gronska tradgard vaxter lummigt

Genom att ta ett större grepp om samhällsutvecklingen förenklar vi även arbetet från kommunernas sida.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →