Trygghet och gemenskap

Bovieran är bostadsrätter för människor över 55 år – med en trygghetsskapande utformning där social samvaro står i fokus.

Vinterträdgården

Bovierans hjärta och självklara mötesplats är den inglasade Vinterträdgården. Där kan de boende njuta och ta det lugnt – eller umgås tillsammans med grannarna.

LÄS MER >

Våra lägenheter

Bovieran erbjuder fyra olika typer av bostäder på 2–3 RoK och 64–87 m2, fördelat på tre våningsplan, med flera möjligheter att påverka utformningen och utseendet.

LÄS MER >

Våra Bovieror

Våra fastigheter finns idag på nära 20 olika platser runt om i Sverige och på ett flertal orter pågår just nu försäljningen av nya lägenheter – såväl som planering för kommande Bovieror.

LÄS MER >

Förhöjd livskvalitet

Framtidens boende

Våra fastigheter

Bovieran är konstruerad för att underlätta umgänge med andra inom samma bostadsområde. Förutom det samarbete som föreningen i sig bygger på är Vinterträdgården byggd för att göra det enkelt att kunna mötas, umgås och samlas året om.

LÄS MER >

En välfungerande vardag

Ingen människas behov är det andra likt. Därför har både tillgänglighet och valmöjlighet spelat en stor roll i utformningen av våra fastigheter. Alla ska kunna få den hjälp de behöver och ta vara på de fördelar som boendeformen ger.

LÄS MER >

Vårt perspektiv

Stadsutveckling

Gemensamma satsningar

Bovieran har möjligheten att både avlasta och samarbeta tillsammans med kommuner för att skapa trygga seniorbostäder. Som en del av det arbetet kan vi även ta ett större grepp om stadsutveckling i stort, för att skapa en hållbar strategi framåt.

LÄS MER >

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →