Inflyttade

Våra Bovieror

Idag kan du hitta Bovierans hus på flera platser i landet. Vi har ett stort antal bostadsrättsföreningar, som i varje fastighet skapar en trivsam vardag tillsammans.

Föreningarnas resa

Vill du veta var du hittar våra hus och Vinterträdgårdar idag? Här kan du läsa om vilka Bovieror som finns idag runt om i Sverige. Du kan komma i kontakt med både mäklarna och föreningarna på orterna för att få mer information om hur det gick till från intresseanmälan till inflyttning i den nya bostaden.

VÅRA INFLYTTADE HUS >

Bovieran Lagenheter 2 RoK 3 RoK Bostad till salu

Läs berättelser från Bovieran

Christina på Hönö

Christina och hennes man flyttade in på Bovieran på Hönö 2014. Läs om hur hon och hennes grannar tillbringar sina dagar, arbetar tillsammans i föreningen och hur de umgås i Vinterträdgården.

TILL CHRISTINAS BERÄTTELSE >

Gunnar i Norrköping

Läs om livet på Bovieran i Norrköping, där Gunnar och hans grannar har haft stora planer från starten – både för föreningen, huset och samarbetet med andra Bovieror på olika platser i landet.

TILL GUNNARS BERÄTTELSE >

Lars i Falun

Sveriges nordligaste Boviera finns i Falun. Där bor Lars Jahncke med sin fru och tillsammans med sina grannar har de hittat flera olika sätt att anpassa livet på Bovieran efter alla boendes behov.

TILL LARS BERÄTTELSE >

Krister på Hönö

Krister och hans fru Gunilla har varit nöjda med sitt val från dag ett. Som aktiva medlemmar i bostadsrättsföreningen styrelse är de med och anordnar olika typer av aktiviteter i huset.

TILL KRISTERS BERÄTTELSE >

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →