Välkommen till Vänersborg

Nu är inflyttningen klar!

Helgen 3-4 november var det dags för de första köparna att flytta in i vårt nya fina koncepthus som kallas Flora. Det finns fortfarande några lägenheter lediga så passa på att kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling om ni också vill bo i denna fantastiska miljö bland palmer och olivträd!

Lotta Andersson 0708-290719

Svante Olofsson 0521-65552

Ett unikt 55+boende

Kontakta mäklare

Lotta Andersson

Fastighetsmäklare

Svante Olofsson

Fastighetsmäklare

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Syftet med denna lagring är att i första steget samla information om hur stort intresse det finns för specifik ort.

Nästa steg är att ge mäklaren möjlighet att kontakta mig för att kontrollera om fortsatt intresse finns för en säljstartad ort.

Jag kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om mig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte min information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.