Byt till ett grönare boende.

Hantering av köpanmälningar

Nu är den initiala säljstarten över för Bovieran Svedala och vi håller nu på att hantera alla köpanmälningar som kom in den 6 april. Men än finns det chans på en lägenhet. Gör en intresseanmälan så återkommer vi när det är dags för den allmänna säljstarten.

  • Adress: Trelleborgsvägen, 233 93 Svedala
  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 64-87 m2
  • Antal lägenheter: 54
  • Tillträde: Säljstart 6 april
  • Skicka in en intresseanmälan

Till Bovieran Svedala säljbroschyr

Bovieran Svedala säljbroschyr

Välkommen att kika på Bovieran Svedalas säljbroschyr. Här hittar du en broschyr fylld med information om lägenheterna, området och vinterträdgården.

Våra inredningskoncept!

Nedan hittar du våra tre valbara inredningskoncept i Bovieran Svedala. Vårt kostnadsfria och harmoniska koncept Klassisk. Det naturinspirerade Trend. Och stiliga Elegans. Klicka gärna in och bläddra mellan bilderna nedan för att se hur ditt kök och badrum kommer se ut i de olika koncepten.

Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig ner i lugn och ro. Här känns det ljust till och med på kvällen. Känslan är klassisk, men allt annat än ordinär. Det varmgråa klinkergolvet går hand i hand med de krispigt vita detaljerna.
Det är rent och fräscht. Köket bjuder in till kulinariska resor. De vita köksluckorna rimmar väl med de senaste vitvarorna. Här bjuder du mer än gärna dina grannar på middag. Något klassiskt.
Välkommen. Grönt är din färg, som skog och natur. Den varma vitgrå väggfärgen smälter fint ihop med köksluckan i en härlig varmgrön ton. För att förtydliga det industriella uttrycket har köket rostfria vitvaror och diskreta rostfria handtag på skåpen. Bankskiva som går i en varm ljusgrå mänstrad kvartskomposit.
I badrummet möter Terazzo klinkern den svarta takduschen som ger dig den industrikänsla du är ute efter- Djärvt och coolt. Du tänker bara på ett ord – trend.
Det är en tidlös känsla du är ute efter i ditt hem. En sober färgskala med material som är enkla att kombinera med personliga stilar. Dem varma och ombonade kulören på köksluckorna möter noggrant utvalda material och detaljer. Bänkskiva och stänkskydd i en var greigfärgad kvartskomposit skapar en harmonisk och enhetlig känsla. Här är det elegant utan undantag.
Badrummet vill du inte lämna – du älskar den varma granitkeramiken både på väggar och golv, allt för en helhet som andas stil och elegans.

Ytterligare bilder

Kök 2 rok - Klassisk

Sovrum

Vardagsrum

Introduktionsfilm Bovieran Svedala

Vill du veta mer om staden?

Välkommen till Svedala!

Svedala är kommunen där du lever ett gott liv. Vi har ett bra läge i Öresundsregionen med utmärkta kommunikationer, ett konkurrenskraftigt näringsliv och kommunala kärnverksamheter av högsta klass. Kulturhistoria, service och upplevelser tillsammans med rik, storslagen natur gör Svedala till den perfekta platsen.

Skicka in en intresseanmälan!

Mattias Widgren

Fastighetsmäklare

** Användarvillkor

När du lämnar en intresseanmälan ger du ditt samtycke till att dina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Vi på Bovieran hanterar dina personuppgifter för följande ändamål (1) Undersöka hur stort intresset är för ett potentiellt projekt på viss ort, (2) Kommunicera status på projektet du visat intresse för. (3) Allmän information om Bovieran och våra pågående och avslutade projekt samt (4) För att mäklare ska kunna kontakta dig med erbjudande och information.

Du kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om dig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte din information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.