Byt till ett grönare boende

Nu byter vi hus i Staffanstorp!

Vi arbetar hela tiden med att uppdatera vårt koncept för att kunna möta nya behov och för att kunna etablera oss på fler orter. Som en del i det arbetet har vi utvecklat nya hustyper och vi hade från början tänkt oss Flora på denna ort, nu väljer vi istället att arbeta vidare med Nova, ett mindre omfångsrikt hus med färre lägenheter och snabbare byggtid. Kontakta gärna vår mäklare eller gör en intresseanmälan för att få mer information!

Det går också att läsa mer om Nova här: Bovieran Nova

  • Vikhem Staffanstorp

  • Adress: Vikhem, 245 42 Staffanstorp
  • Antal rum: 1-3 rum och kök
  • Boarea: 40.5-74 m2
  • Antal lägenheter: 36
  • Skicka in en intresseanmälan

Vill du veta mer om staden?

Välkommen till Staffanstorp!

Det hela började 1952 när tolv mindre kommuner Bjällerup, Brågarp, Esarp, Flackarp, Görslöv, Knästorp, Kyrkheddinge, Mölleberg, Nevishög, Särslöv, Tottarp och Uppåkra slog sina påsar ihop. Man samsades om det neutrala namnet Staffanstorp, som fram till dess varit namnet på en järnvägsstation, ett sockerbruk och ett postkontor. Mer än 60 år senare är Staffanstorp med sina dryga 24 000 invånare en trygg, engagerad, modig och framsynt kommun som står inför stora förändringar. Vår ena fot är kvar i det gamla Staffanstorp, det som vi har byggt hittills. Den andra foten har redan tagit klivet in i det nya Staffanstorp, det som vi har börjat bygga för framtiden.

TA EN TITT PÅ LÄGENHETERNA

SÅLD

Lägenhetsnr: {{ selectedUnit.unit }} Pris: {{ selectedUnit.price }} kr
Storlek: {{ selectedUnit.rooms }} RoK på {{ selectedUnit.area }}m2 Avgift: {{ selectedUnit.fee }} kr/mån

* Mer information om priser, försäljning och tillträde presenteras i samband med säljstarten.

Klicka på en lägenhet för mer information.

SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-SÅLDnn:nnn ROK, nn M2nn.000.000:-
Såld
Till salu
Våning Yta Rum Avgift Pris
{{ selectedFloor + 1 }} {{ unit.area }} m2 {{ unit.rooms }} {{ unit.fee }} {{ unit.price }}

Kontakta mäklare

Ulf Lindblad

Fastighetsmäklare

Daniel Ollhage

Fastighetsmäklare

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Syftet med denna lagring är att i första steget samla information om hur stort intresse det finns för specifik ort.

Nästa steg är att ge mäklaren möjlighet att kontakta mig för att kontrollera om fortsatt intresse finns för en säljstartad ort.

Jag kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om mig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte min information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.