Byt till ett grönare boende

Trygghet, glädje och nya vänner- närmare än du tror!

Välkommen till Flora Staffanstorp. Vi bygger ett unikt grönt boende med fokus på hjärta, avkoppling och trygghet. Njut av grönskan i Vinterträdgården och av de gemensamma ytorna tillsammans med dina grannar. Kontakta gärna vår mäklare eller gör en intresseanmälan för att få mer information!

  • Vikhem Staffanstorp

  • Adress: Vikhem, 245 42 Staffanstorp
  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 63-87 m2
  • Antal lägenheter: 54
  • Skicka in en intresseanmälan

Ett unikt 55+boende

Välkommen till Staffanstorp!

Det hela började 1952 när tolv mindre kommuner Bjällerup, Brågarp, Esarp, Flackarp, Görslöv, Knästorp, Kyrkheddinge, Mölleberg, Nevishög, Särslöv, Tottarp och Uppåkra slog sina påsar ihop. Man samsades om det neutrala namnet Staffanstorp, som fram till dess varit namnet på en järnvägsstation, ett sockerbruk och ett postkontor. Mer än 60 år senare är Staffanstorp med sina dryga 24 000 invånare en trygg, engagerad, modig och framsynt kommun som står inför stora förändringar. Vår ena fot är kvar i det gamla Staffanstorp, det som vi har byggt hittills. Den andra foten har redan tagit klivet in i det nya Staffanstorp, det som vi har börjat bygga för framtiden.

Kontakta mäklare

Daniel Ollhage

Fastighetsmäklare

Anders Larsson

Fastighetsmäklare

** Användarvillkor

När du lämnar en intresseanmälan ger du ditt samtycke till att dina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Vi på Bovieran hanterar dina personuppgifter för följande ändamål (1) Undersöka hur stort intresset är för ett potentiellt projekt på viss ort, (2) Kommunicera status på projektet du visat intresse för. (3) Allmän information om Bovieran och våra pågående och avslutade projekt samt (4) För att mäklare ska kunna kontakta dig med erbjudande och information.

Du kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om dig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte din information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.