BRF Bovieran Rinkabyholm

Trygghet, glädje och nya vänner- närmare än du tror!

Brf Bovieran Rinkabyholm är vår andra Boviera i Kalmar och kommer att byggas i vårt koncept Flora. Flora består av 54 luftiga lägenheter med samma höga standard som vanligt på både bostäder och den 1600 kvm stora vinterträdgården.

Kalmar växer så det knakar och Södra Staden, där Rinkabyholm ingår, utgör en viktig del i kommunens plan för framtiden. Här växer ett delvis nytt samhälle fram och Bovieran erbjuder närhet till både en ny centrumbildning med småstadens service och natursköna upplevelser. Vandra längs Kalmarsundsleden eller cykla till strandängarna mellan Ekö och Ljungbyåns mynning innan du kopplar av med grannarna på boulebanan framåt kvällen

Bovieran Rinkabyholm planeras att ha säljstart redan nu i vår 2021. Gör därför en intresseanmälan redan idag för att få kontinuerlig information.

  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 64-87 m2
  • Antal lägenheter: 54
  • Tillträde: Information om tidsplan, priser och avgifter släppes när vi närmar oss säljstarten nu i vår.
  • Skicka in en intresseanmälan

Vill du veta mer om staden?

Välkommen till Alla Tiders Kalmar!

Kalmar har den lilla stadens personliga charm, men erbjuder den stora stadens möjligheter. Under hela året bjuder staden på evenemang och aktiviteter för alla smaker.Här hittar du ett rikt liv för familjen och tilltalande boende. Avstånden är små och tempot lite lugnare. Och var du än befinner dig i staden känner du närheten till havet. Öland, solens och vindarnas ö, ligger inte heller långt borta.

Skicka in en intresseanmälan!

Vår mäklare presenteras här inom kort

** Användarvillkor

När du lämnar en intresseanmälan ger du ditt samtycke till att dina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Vi på Bovieran hanterar dina personuppgifter för följande ändamål (1) Undersöka hur stort intresset är för ett potentiellt projekt på viss ort, (2) Kommunicera status på projektet du visat intresse för. (3) Allmän information om Bovieran och våra pågående och avslutade projekt samt (4) För att mäklare ska kunna kontakta dig med erbjudande och information.

Du kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om dig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte din information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →