Byt till ett grönare boende.

Nu kommer Bovieran Viola till Haninge!

Bovieran har genom insikter, sann entreprenörsanda och lång erfarenhet inom byggbranschen skapat och konceptualiserat ett av världens grönaste seniorboenden. Bovieran Viola är vårt senaste koncept där Haninge-Vega är först ut! Viola är anpassat för stadsmiljö och därmed är husen till ytan lite mindre än Flora. Det blir fler lägenheter fördelade på fyra plan samt något färre p-platser. Vinterträdgården har vi självklart kvar som hjärtat i konceptet, här på 1100 kvm och med gemensamhetslokal samt gästlägenhet. Här bor du i en trygg och växtrik miljö med mycket gemenskap och värme!

  • Antal rum: 1-3 rum och kök
  • Boarea: 41-75 m2
  • Antal lägenheter: 57
  • Tillträde: Mer information om Bovieran Viola försäljningsstart och tillträde presenteras längre fram.
  • Skicka in en intresseanmälan

Ett unikt 55+boende

Lär känna Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland.

Skicka in en intresseanmälan!

Vår mäklare presenteras här inom kort

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Syftet med denna lagring är att i första steget samla information om hur stort intresse det finns för specifik ort.

Nästa steg är att ge mäklaren möjlighet att kontakta mig för att kontrollera om fortsatt intresse finns för en säljstartad ort.

Jag kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om mig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte min information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.