Byt till ett grönare boende.

Detaljplan

I Haninge planerar vi för den hustyp som heter Nova med 36 lägenheter. Detaljplanen har överklagats till Mark- och miljööverdomstolen. Vi inväntar besked från kommunen, vilket beräknas ske runt sommar/höst 2021, angående fortsättningen för projektet.

Gör en intresseanmälan nedan för att vara först med uppdaterad information angående projektet.
Läs mer om Nova: Bovieran Nova

  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 55-87 m2
  • Antal lägenheter: 36
  • Tillträde: Mer information om Bovieran Novas försäljningsstart och tillträde presenteras längre fram.
  • Skicka in en intresseanmälan

Ett unikt 55+boende

Lär känna Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland.

TA EN TITT PÅ LÄGENHETERNA

SÅLD

Lägenhetsnr: {{ selectedUnit.unit }} Pris: {{ selectedUnit.price }} kr
Storlek: {{ selectedUnit.rooms }} RoK på {{ selectedUnit.area }}m2 Avgift: {{ selectedUnit.fee }} kr/mån

* Mer information om priser, försäljning och tillträde presenteras i samband med säljstarten.

Klicka på en lägenhet för mer information.

10:01 SÅLD 10:02 SÅLD 10:03 SÅLD 10:04 SÅLD 10:05 SÅLD 10:06 SÅLD 10:07 SÅLD 10:08 SÅLD 10:09 SÅLD 10:10 SÅLD 10:11 SÅLD 10:12 SÅLD
Såld
Till salu
Våning Yta Rum Avgift Pris
{{ selectedFloor + 1 }} {{ unit.area }} m2 {{ unit.rooms }} {{ unit.fee }} {{ unit.price }}

Skicka in en intresseanmälan!

Vår mäklare presenteras här inom kort

** Användarvillkor

När du lämnar en intresseanmälan ger du ditt samtycke till att dina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Vi på Bovieran hanterar dina personuppgifter för följande ändamål (1) Undersöka hur stort intresset är för ett potentiellt projekt på viss ort, (2) Kommunicera status på projektet du visat intresse för, exv. när byggstart sker, (3) Allmän information om Bovieran och våra pågående och avslutade projekt samt (4) För att mäklare ska kunna kontakta dig med erbjudande och information.

Du kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om dig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte din information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.