Byt till ett grönare boende.

Nu byter vi hus i Haninge!

Vi arbetar hela tiden med att uppdatera vårt koncept för att kunna möta nya behov och få tillgång till ett större antal tomter. Som en del i arbetet har vi utvecklat nya hustyper och vi hade från början tänkt oss ett hus som heter Viola på denna ort. För att kunna bemöta de synpunkter som inkommit under samrådsskedet i Haninge kommun har vi nu valt bort Viola och kommer istället arbeta vidare med Nova, ett mindre omfångsrikt hus med färre lägenheter vilket bland annat kommer leda till minskad trafikbelastning! När synpunkterna från samrådet är genomarbetade tas ett nytt förslag fram för granskning och sedan kan planen antagas, cirka tre veckor efter det vinner planen laga kraft. I dagsläget är planerna för Haninge-Vega överklagade och vi inväntar besked från kommunen angående fortsättningen för projektet. Läs mer om Nova: Bovieran Nova

  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 55-87 m2
  • Antal lägenheter: 36
  • Tillträde: Mer information om Bovieran Novas försäljningsstart och tillträde presenteras längre fram.
  • Skicka in en intresseanmälan

Ett unikt 55+boende

Lär känna Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland.

TA EN TITT PÅ LÄGENHETERNA

SÅLD

Lägenhetsnr: {{ selectedUnit.unit }} Pris: {{ selectedUnit.price }} kr
Storlek: {{ selectedUnit.rooms }} RoK på {{ selectedUnit.area }}m2 Avgift: {{ selectedUnit.fee }} kr/mån

* Mer information om priser, försäljning och tillträde presenteras i samband med säljstarten.

Klicka på en lägenhet för mer information.

10:01 SÅLD 10:02 SÅLD 10:03 SÅLD 10:04 SÅLD 10:05 SÅLD 10:06 SÅLD 10:07 SÅLD 10:08 SÅLD 10:09 SÅLD 10:10 SÅLD 10:11 SÅLD 10:12 SÅLD
Såld
Till salu
Våning Yta Rum Avgift Pris
{{ selectedFloor + 1 }} {{ unit.area }} m2 {{ unit.rooms }} {{ unit.fee }} {{ unit.price }}

Skicka in en intresseanmälan!

Vår mäklare presenteras här inom kort

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Syftet med denna lagring är att i första steget samla information om hur stort intresse det finns för specifik ort.

Nästa steg är att ge mäklaren möjlighet att kontakta mig för att kontrollera om fortsatt intresse finns för en säljstartad ort.

Jag kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om mig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte min information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.