Bo bland palmer och olivträd!

Nu kommer Bovieran till Kungälv-Ytterby!

Bovieran som koncept handlar om att förena ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där du kan njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

  • Bovieran Ytterby Kungälv

  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 63-87 m2
  • Antal lägenheter: 54
  • Tillträde: Information om försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram.
  • Skicka in en intresseanmälan

Vill du veta mer om staden?

Lär känna Ytterby

På vägen från Kungälv ut mot Marstrand ligger det lugna området Ytterby, landsbygd men ändå nära till service av olika slag. Goda kommunikationer finns med både buss och tåg, med Bohusbanan tar det till exempel endast 18 minuter in till Göteborg. Runt Ytterby finns många fina naturupplevelser med bland annat närhet till havet och fornlämningar. Service finns på nära håll i Ytterby centrum, butiker, vårdcentral, apotek med mera.

Skicka in en intresseanmälan!

Vår mäklare presenteras här inom kort

** Användarvillkor

När du lämnar en intresseanmälan ger du ditt samtycke till att dina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Vi på Bovieran hanterar dina personuppgifter för följande ändamål (1) Undersöka hur stort intresset är för ett potentiellt projekt på viss ort, (2) Kommunicera status på projektet du visat intresse för. (3) Allmän information om Bovieran och våra pågående och avslutade projekt samt (4) För att mäklare ska kunna kontakta dig med erbjudande och information.

Du kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om dig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte din information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.