Bo bland palmer och olivträd i Sverige!

Bovieran kommer till Nykvarn!

Bovieran som koncept handlar om att förena ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Tillträde: Vi planerar för 36 till 54 lägenheter, mer information presenteras längre fram.
  • Skicka in en intresseanmälan

Vill du veta mer om staden?

Nykvarns kommun är till invånarantalet Stockholms läns minsta kommun, belägen i de norra delarna av landskapet Södermanland vid sjön Mälarens södra strand, centralort är Nykvarn.

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter - allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer,vandra i Jägarskogens trolska barr-naturskog, plocka svamp och bär eller prova fiskelyckan i den fina insjön Yngern eller någonstans längs Mälarens strand. Sommaren lockar med fantastiskt fina bad i sjöar eller vid Mälarens sandstränder

Skicka in en intresseanmälan!

Pia Andersson

Fastighetsmäklare

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Vi hanterar dina personuppgifter för följande ändamål (1) Undersöka hur stort intresset är för ett potentiellt projekt på viss ort, (2) Kommunicera status på projektet du visat intresse för, exv. när byggstart sker, (3) Allmän information om Bovieran och våra pågående och avslutade projekt samt (4) För att mäklare ska kunna kontakta dig med erbjudande och information.

Jag kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om mig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte min information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.