Bo bland palmer och olivträd!

Bovieran kommer till Bålsta!

Bovieran som koncept handlar om att förena ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården där du kan njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Håbo kommun håller på att ta fram en detaljplan för området, den kommer finnas för granskning under hösten och under förutsättning att allt flyter på, inga överklaganden inkommer och vi har tillräckligt stort intresseregister ser vi fram emot en trolig säljstart under kvartal 4 2020 / kvartal 1 2021

  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 63-87 m2
  • Antal lägenheter: 54
  • Tillträde: Information om tidsplan, priser och avgifter lämnas längre fram.
  • Skicka in en intresseanmälan

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län.

Håbo är en ung kommun, bildad 1952 genom sammanslagning av fem landskommuner: Skokloster, Kalmar, Yttergran, Övergran och Häggeby. Områdets historia som plats att bo och uppleva är däremot lång. Här finns härlig natur och närhet till fina bad samt kulturupplevelser för alla smaker.

Skicka in en intresseanmälan!

Vår mäklare presenteras här inom kort

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Syftet med denna lagring är att i första steget samla information om hur stort intresse det finns för specifik ort.

Nästa steg är att ge mäklaren möjlighet att kontakta mig för att kontrollera om fortsatt intresse finns för en säljstartad ort.

Jag kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om mig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte min information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.