Bo bland palmer och olivträd!

Bovieran kommer till Åsa!

Bovieran som koncept handlar om att förena ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där du kan njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

  • Bovieran Åsa Kungsbacka

  • Antal rum: 2-3 rum och kök
  • Boarea: 63-87 m2
  • Antal lägenheter: 54
  • Tillträde: Information om försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram.
  • Skicka in en intresseanmälan

Ett unikt 55+boende

Lär känna Åsa

Åsa är ett mindre samhälle i norra Halland med drygt 6000 invånare och Kungsbacka som centralort. Här bor du med närhet till havet och även till natur med skog och vandringsleder. Bovierans placering blir med stor tillgänglighet till butiker, vårdcentral och annan service. Kollektivtrafik finns i form av buss vid tomtgränsen och närhet till Åsa station där både Västtåg och Öresundståg stannar. Fina badstränder och närhet till bland annat Tjolöholms slott är andra fördelar med denna ort!

Skicka in en intresseanmälan!

Vår mäklare presenteras här inom kort

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter får lagras enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR). Lagring kommer ske i Bovieran AB:s register genom de system som företaget använder och senare även hos för detta projekt anlitad mäklare. Syftet med denna lagring är att i första steget samla information om hur stort intresse det finns för specifik ort.

Nästa steg är att ge mäklaren möjlighet att kontakta mig för att kontrollera om fortsatt intresse finns för en säljstartad ort.

Jag kan när som helst kontakta Bovieran med begäran att få veta vilken information som finns om mig eller för att bli raderad ur registren och Bovieran lagrar inte min information längre tid än vad som är nödvändigt för att utföra det uppdrag intresseanmälan syftar till.