Markanvisning Vallsundsvägen Oxelösund

Nu kan vi glädjande nog meddela att kommunstyrelsen den 27 november beslutat om markanvisning vid Vallsundsvägen i Oxelösund!

De nya bostäderna planeras ligga i området Vallsund, i nära anslutning till havsnära naturområden och i närheten av Ramdalens Sportcenter med bland annat simhall. Det blir också gångavstånd till livsmedelsbutik.Markanvisningen innebär att Bovieran AB under en tvåårsperiod får möjlighet att utforma en detaljplan som stämmer med de krav kommunen har och även med företagets egna behov.

Det planerade bygget innehåller förutom lägenheter även en inglasad vinterträdgård som ger möjlighet till både avkoppling och gemenskap. -Vi är väldigt glada över möjligheten att etablera oss i Oxelösund, läget är jättefint med närhet till vatten, natur och samhällsservice säger Sören Runsteen, VD på Bovieran AB.

Nu kan alla som är intresserade anmäla sig till projektet som beräknas stå klart för inflyttning tidigast under hösten 2023.

För mer information: gå till Kommande orter, Bovieran Oxelösund eller skicka ett mejl till info@bovieran.se.

 

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →