Nu närmar sig byggstarten i Salem

Bild: Liljewall arkitekter (OBS! Bilden är ett fotomontage)

Efter sommaren 2020 kommer Bovieran i Fårhagen stå färdig. Med slutprojektering och bygglovsansökan på plats såväl som investeringsbeslut taget kommer det inte att dröja länge innan spaden går i marken.

”Det har varit kul att se hur många som ser fram emot de nya bostadsrätterna. Redan innan vi hade säljstartat i september var intresset rekordstort.”
säger Patrik Alwin från Pia Andersson Fastighetsbyrå, ansvarig mäklare på orten.

Huset, som byggs ca 500 meter från Salems centrum, blir Bovierans 25:e byggstartade fastighet och byggs parallellt med hus i Borgholm, Växjö, Landskrona och Eskilstuna. Nästa steg i arbetet kommer att bli ett officiellt första spadtag tillsammans med de som ska flytta till huset såväl som med representanter från Salems kommun, Skanska och Bovieran.

”Vi är väldigt glada över att responsen har varit så positiv. Säljstarten var verkligen över förväntan och vi ser fram emot att det nya huset snart börjar ta form.” säger Malin Haag, marknadsansvarig på Bovieran och lägger till ”Om man ännu inte har kunnat bestämma sig så finns det ett fåtal lägenheter kvar i det kommande huset.”

Vill du veta mer?
Om du vill ha mer information om de nya bostäderna kan du höra av dig till Pia Andersson Fastighetsbyrå. Du kan ringa Pia Andersson på 0704-206301 eller mejla pia@pianfa.com.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →