I september väntas försäljningen av Bovierans nya bostäder i Salem inledas – och redan nu har fler än 600 personer anmält sitt intresse till den planerade Bovieran.

Fler än 600 intressenter till Salems Boviera

I september väntas försäljningen av Bovierans nya bostäder i Salem inledas – och redan nu har fler än 600 personer anmält sitt intresse till den planerade Bovieran.

– Vi ser verkligen fram emot Bovierans säljstart och att få ta det första spadtaget nere i Fårhagen. Jag vet att det finns ett stort intresse från seniorerna för denna typ av boende. Projektet har gått rekordsnabbt från idé till färdig detaljplan. Bovierans bygge kommer att bli ett värdefullt tillskott i en kommun som har fina boendemiljöer som framgångsfaktor, säger Lennart Kalderén, kommunalråd i Salem.

I förra veckan var Bovierans VD Sören Runsteen på plats i Salem i samband med att den geotekniska undersökningen blev klar. Tillsammans med Salems kommunalråd Lennart Kalderén besökte han Fårhagen där 55+boendet kommer att byggas.

– Bovieran i Salem kommer att bli vår tredje fastighet i Storstockholm och vi är väldigt glada över det rekordstora intresse som har visats för de nya bostäderna. Från starten har vi haft fruktbara och bra dialoger med kommunen och vi är glada över att kunna ge seniorerna ett gott liv på Bovieran, säger Sören Runsteen.

Vill du veta mer?
Du har fortfarande möjlighet att göra en intresseanmälan för lägenheterna som kommer till Salem. Om du vill ha mer information om de nya bostäderna kan du höra av dig till Pia Andersson Fastighetsbyrå. Du kan ringa Pia Andersson på 0704-206301 eller mejla pia@pianfa.com.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →