De första dagarna i Almedalen kommer vi besöka våra partners för att prata om olika aspekter av Bovierans koncept.

Träffa Bovieran i Almedalen

Snart är det dags för den 50:e upplagan av Almedalsveckan, där du kan träffa oss från Bovieran vid flera tillfällen.

Vi finns på plats i vårt tält på måndag, tisdag och torsdag för att berätta om hur vårt koncept kan bidra till social hållbarhet för seniorer. Vi är även en del av SeniorVärlden som belyser olika aspekter av seniorernas förutsättningar, situation och behov.

Den 2 juli tillsammans med Gröna Städer
Nyligen blev Bovierans VD Sören Runsteen invald i Gröna Städers styrelse. Han kommer att gästa deras Hållbarhetsarena på Stallgården, Mellangatan 11 för att lyfta hur vi kan bryta ensamheten bland äldre.
Här kan du läsa mer om programpunkten >

Den 2 och 3 juli tillsammans med SeniorVärlden
Som samarbetspartner till SeniorVärlden är vi med och uppmärksammar flera viktiga aspekter av livskvalitet för seniorer. Under veckan kommer ämnen som pension, åldersoptimering och tillgänglighet lyftas i Äldreforums News55-tält. Både på måndagen och tisdagen kommer vår VD Sören Runsteen till tältet för att prata om Bovierans koncept. Du hittar tältet på Strandvägen, H538.
Här kan du läsa mer om programpunkterna >

Hela Bovierans schema
Vill du läsa om alla tillfällen där Sören Runsteen medverkar under veckan? Då hittar du det här >

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →