I slutet av juni går Bovieran som kommer till Norra Zakrisdal till byggstart.

Bovieran går till byggstart i Karlstad

Bovieran i Karlstad förväntas stå färdigt för inflyttning i slutet av 2019 – och i slutet av juni är det dags för byggstart.

Huset kommer att ligga på Storkullegatan, en dryg kilometer från Vänern, på Norra Zakrisdal. Bovieran i Karlstad blir vårt 25:e byggstartade hus och växer fram parallellt med våra fastigheter i Vänersborg, Borgholm, Växjö, Landskrona och Eskilstuna.

– Jag och många med mig har arbetat hårt under många års tid för att Bovieran ska bli verklighet. Vi är väldigt glada över att Nice äntligen kommer till Karlstad nu, säger Kristoffer Kullberg, Fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Karlstad.

Nästa steg i arbetet kommer att bli ett officiellt första spadtag tillsammans med de som ska flytta till huset, representanter från Karlstad kommun, Skanska och från oss på Bovieran.

Vill du veta mer?
Om du är nyfiken på Bovieran som kommer till Karlstad kan du höra av dig till Linnea Grahn, ansvarig fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Karlstad, på 0722-10 48 45 eller linnea.grahn@fastighetsbyran.se.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →