Bovieran i topp tre i NKI-mätning

Idag står det klart att Bovieran har fått ett av de tre högsta NKI-värdena i Prognoscentrets årliga mätning bland köpare av projektbyggda bostäder.

Prognoscentrets mätning omfattade 47 svenska privata bostadsutvecklareVårt NKI för 2017 är 78 och Prognoscentrets mätning omfattade 47 svenska privata bostadsutvecklare såväl som ett växande antal kommunala bostadsbolag. Övriga aktörer i topp tre var BoKlok som kom på första plats samt HSB och JM som kom på delad tredjeplats.

”Vi är oerhört glada över att våra kunder uppskattar ett boende på Bovieran. Det finns många aspekter som spelar in att köpa en bostad och det är lärorikt för vår fortsatta utveckling att få större inblick i våra kunders perspektiv. På så vis kan vi växa och förfina vårt boendekoncept för varje år som går.” säger Sören Runsteen, VD för Bovieran.

19 inflyttade Bovieror
Med 2017:s tre inflyttningar har Bovieran idag totalt 19 färdigställda hus runt om i landet. Och med byggstarten för Eskilstuna denna vecka har vi fem hus i produktion samtidigt.

 

 

Omfattande årliga mätningar
Prognoscentret utför årliga mätningar av 85 % av alla nybyggda bostadsrätter för att kartlägga hur nöjda kunder ett företag har. I mätningen utvärderas bland annat personlig service, bostadens kvalitet och pålitlighet i form av att hålla sina löften som företag. Undersökningen har genomförts i samarbete med branschens aktörer och grundas på närmare 10 000 svar från bostadsköpare. Prognoscentrets branschmätning följer allmän praxis inom nöjdhetsmätningar och resultaten är därmed jämförbara med NKI-värden från till exempel Svenskt Kvalitetsindex.

 

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →