Igår var det dags för det första spadtaget för Bovieran i Växjö

Det första spadtaget i Teleborg

Idag var kommunen, de kommande boende och vi från Bovieran på plats för det första spadtaget i Växjö.

Spadtaget förrättades av Växjös kommunalråd Anna Tenje och kommunens projektledare för stadsutveckling, Kristina Thorvaldsson. Bovieran är en av flera aktörer som arbetar för att skapa nya bostäder på Torparängen i Växjö. Totalt kommer nära 300 nya bostäder i olika upplåtelseformer till området de närmaste åren.

Vill du veta mer?
Svensk Fastighetsförmedling är ansvarig mäklare i Växjö. Om du vill veta mer om Vinterträdgården, området eller lägenheterna som finns kvar kan du höra av dig till våra fastighetsmäklare på 0470-70 96 96 eller läsa mer här.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →