Nu börjar försäljningen av Bovierans lägenheter i Rinkabyholm

Nu börjar försäljningen i Rinkabyholm

Kalmar får en till Boviera som blir en del av ett helt nytt område. Nu kan en av lägenheterna bland palmer och olivträd bli din.

Stadsdelen tar form
Bovieran kommer att byggas i Rinkabyholm, som tillhör Södra Staden där en ny stadskärna är på väg att växa fram. I den nya stadsdelen kommer du ha nära till både naturen och till ett nytt centrum. Innan året är slut kommer dessutom kommunikationerna till Södra Staden bli ännu bättre. Då kommer ombyggnationen av E22 vara klar och vägen kommer att gå runt hela Rinkabyholm.

Hör av dig till mäklaren
Det nya huset kommer enligt den befintliga planen stå färdigt om ca två år, men redan nu kan de se till att en av bostäderna blir din. Vår mäklare i Kalmar är Svensk Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om lägenheterna som finns tillgängliga och ta kontakt med våra fastighetsmäklare.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →