Fastighetssverige

Säljstarter på tre nya orter

Sedan sommaren har försäljningen av Bovierans lägenheter startat i Staffanstorp, Eskilstuna och Södertälje – där har du fortfarande chansen att hitta ditt nya hem.

Ett unikt 55+boende i Staffanstorp
Bovieran kommer till Vikhem i Staffanstorp och du har möjligheten att hitta en bostadsrätt med närhet till en grönskande miljö och flera ytor där du kan umgås med grannar, vänner eller familj. Svensk Fastighetsförmedling i Staffanstorp kan berätta mer om det nya huset.

Palmer och olivträd till Eskilstuna
Det finns fortfarande lägenheter kvar i huset som kommer till Odlarvägen. Om du vill veta mer om bostäderna, Vinterträdgården eller de gemensamma utrymmena kan du höra av dig till Fastighetsbyrån i Eskilstuna.

En ny gemenskap i Södertälje
Flera av bostäderna som kommer till Ritorp är redan reserverade – men i skrivande stund finns det lägenheter kvar i olika storlekar att välja mellan. Ta kontakt med Fastighetsbyrån i Södertälje för att få mer information om hur livet kan se ut på Bovieran.

 

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →