Träffa Bovieran under Sveriges största mötesplats för seniorer

Träffa Bovieran under Seniormässan i Stockholm

Du missar väl inte att besöka Sveriges största mötesplats för seniorer nästa vecka? Mellan den 24–26 oktober är det dags för Seniormässan i Stockholm. Då kommer Bovieran att vara på plats för att berätta om ett unikt boende för dig som är 55+.

Mässan är till för dig som vill ha inspiration till att leva ett aktivt liv. Under tre dagar kommer du att kunna träffa utställare inom resor, omsorg, hälsa, kultur och mycket mer. Du kommer även kunna lära dig mer om olika typer av boendealternativ.

Du hittar Bovieran i monter A14:39 under alla mässans dagar. Där kommer du kunna lära dig mer om de bostäder vi har till salu, om våra kommande projekt – och få veta mer om ett liv bland palmer och olivträd. Under mässan kommer du även kunna få ett exemplar av vårt nya magasin Grönska. Men redan nu kan du bläddra i magasinet här!

Vi kommer även ge dig en unik chans att titta närmare på Bovierans Vinterträdgård och hur det ser ut på insidan av våra lägenheter – med hjälp av en annorlunda guidad visning.

Här kan du köpa din biljett!

NÄR: tisdagen den 24 oktober – torsdagen den 26 oktober, kl. 10–16

VAR: A-hallen på Stockholmsmässan i Älvsjö

Vi ses där!

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →