TTELA: Sju spadtag för gemenskapen i Bovieran

När vi besökte Vänersborg den 23 augusti var bland annat tidningen TTELA på plats för att fånga när de första spadtagen togs på Holmängen.

I artikeln som publicerades på ttela.se i veckan berättades det om en av de personer som kommer att flytta in i en lägenhet i Vänersborgs Boviera:

”Inge Ek flyttar in i en av Bovierans nya tvåor nästa år. I början av det här året bestämde han sig för att lämna sitt radhus och det hela började med att han skulle ut och köpa en liter mjölk. Innan jul hade han läst om Bovieran i TTELA. Och väl ute på stan dök detta upp i hans tankar och han styrde stegen mot Svensk Fastighetsförmedlings kontor.”

Inge Ek var en av sju personer som tog de första spadtagen i Vänersborg. Med på plats var även Bovierans VD Sören Runsteen, som i artikeln berättar om Bovierans ambition:

”Målet är att bryta ensamheten, folk ska få nya sociala nätverk när de slutar att arbeta och ges möjlighet att träffa nya vänner. Och det fungerar i verkligheten, folk blir vänner för livet.” berättar Sören Runsteen för TTELA.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →