Bovieran spadtag Vanersborg Holmangen Svensk Fastighetsformedling

Det första spadtaget i Vänersborg

Den 23 augusti var det dags för ett viktigt steg på Holmängen. Då togs det första spadtaget för den nya Bovieran i Vänersborg. Kl. 12 på onsdagen samlades representanter från kommunen och Bovieran – såväl som de som kommer att flytta in i lägenheterna på Donationsvägen 4.

Det första spadtaget förrättades av kommunstyrelsens ordförande Maria Dahlin och Sofia Vikström som är samhällsbyggnadsansvarig i Vänersborg. Bovieran är en av fem aktörer som bygger upp en ny stadsdel i Vänersborg, mellan Östra vägen och Göta Älv.
Än finns det några lägenheter kvar i stadens Boviera. Om du vill veta mer om lägenheterna i Vänersborg kan du höra av dig till Svensk Fastighetsförmedling i Vänersborg.

Förutom Bovieran i Vänersborg planerar vi nu nya fastigheter i Höganäs, Staffanstorp, Svedala, Södertälje, Trelleborg, Ystad, Stenungssund, Salem, Eskilstuna, Kalmar och Haninge. Samtidigt pågår även försäljningen av våra bostadsrätter i Karlstad, Norra Borstahusen, Växjö och Borgholm. I Skövde flyttade de nya grannarna in i början av det här året – och den 23 september står Strängnäs på tur.

Läs mer om Bovierans pågående och kommande projekt.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →