Vi ses på Seniormässan i Malmö

Den 9–11 maj kommer Bovieran att finns på plats under årets upplaga av Seniormässan i Malmö. Mellan kl. 10–16 hittar du oss i monter E:18 på Malmömässan. Passa på att ta reda på mer om livet på Bovieran och ställa frågor om ett unikt, grönt boende.

Mässan är Skånes största mötesplats för seniorer och ett bra tillfälle för att få ny inspiration, vidga dina vyer och lära dig mer om nya möjligheter inom en rad olika områden. Bovieran är en av över 150 utställare under mässan. Och på agendan finns dessutom underhållning, föreläsningar och många andra aktiviteter. Du kommer bland annat kunna lyssna på Jesper Aspegren, Knut Knutson, Bengt Frithiofsson, Alexandra Charles och många fler under samtal och föreläsningar under de två dagarna.

seniormassan.se kan du läsa mer om alla aktiviteter och på tickster.com kan du förköpa din biljett till mässan. Vi ses på Malmömässan!

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →