Nytt försäljningsrekord i Järfälla

Försäljningen av Brf Bovieran Järfälla gick av stapeln för våra närmare 700 VIP-kunder i lördags, alltså den 15/3. På 7 timmar hade upplåtelseavtal för de 48 lägenheterna tecknats och det var många glada köpare som gick hem och vilade efter en lång väntan utanför HusmanHagbergs kontor.

Som del av Bovierans koncept är att ge alla de som på förhand har anmält sitt intresse via vår hemsida förtur till lägenheterna innan de släpps på marknaden, som var planerad till den 29/3. Vi hade dock inte väntat oss den uppslutning som var i Järfälla eller att lägenheterna skulle sälja slut så fort, utan räknade med att kunna erbjuda övriga spekulanter möjlighet att teckna avtal för eventuella kvarvarande lägenheter.

Bovieran planerar många kommande projekt och givetvis går det bra att lämna en intresseanmälan för en eller flera orter som man är intresserad av.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →