Försäljningsstarten i Linköping

På måndagen den 13 januari startade vi den inofficiella försäljningen i Linköping för kunderna i vår VIP-kö (d.v.s de som anmält sitt intresse via vår hemsida).

Kl 02:00 natten till måndagen kom så den första damen och satte sig i en sovsäck utanför Fastighetsbyråns kontor på Repslagaregatan. Det var ca -15 C. Vid 03:00 tiden körde polisen förbi och undrade om det var en hemlös stackare som satt där, men hon förklarade glatt att hon bara satt i kö för att köpa en Bovieran lägenhet!

Vid 03:30 tiden kom sedan fler och satte sig i kön. Vid 07:45 när mäklaren kom till kontoret stod där
ca 35 personer på kö! Alla fick boka en tid för att skriva kontrakt. På två dagar hade mäklarna hunnit skriva kontrakt med 23 kunder och resterande tider var alla bokade för kontraktsskrivningar. DET kallar vi försäljningsstart!

Efter 18 dagar var lägenheterna slutsålda och projektet beräknas dra igång under våren.

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →