Forskare från Chalmers besöker Bovieran!

Den I6 november fick forskare från Chalmers Arkitektur möjlighet att besöka Bovieran. Forskarna står bakom Centrum för vårdens arkitektur (den enda i Norden)och hade anordnat en forskningskonferens i Göteborg inom sitt område.

De som deltog i studiebesöket vid Bovieran i Partille var följande: Ass prof. Zofia Rybkowski (Texas A&M University, USA), Pauline Mourits (Dutch Centre for Health Assets, Netherlands), Ferdinando Fornara (University of Cagliari, Italy), Ira Verma ( Aalto University, Finland), Heidi Rasila (Aalto University, Finland), Tiina Yli-Karhu ( Etelä Pohjanmaan Hospital, Finland), Helinä Kotilainen ( Inst. för hälsa och välfärd, Finland). Dessutom var en student med, Mike Apple från USA och en svensk forskare Inga Malmqvist, arkitekt och docent från Chalmers Arkitektur.

De var mycket nöjda med besöket!

Studiebesök-Chalmers-Arkitektur_komprimerad1-300x224

Bovieran är ett bostadskoncept inom Balderkoncernen. Läs mer →