Vinterträdgården

Slå dig ner bland palmerna

Bovierans Vinterträdgård har ett temperaturstyrt klimat – med franska rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd har valts ut noga för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Jämför utesäsongen

Med Bovierans smarta klimatsystem bidrar både solens strålar och värmeåtervinningen till att vistelsen i Vinterträdgården alltid är behaglig. Det blir aldrig för varmt eller för kallt, det blåser aldrig och man behöver aldrig skotta snö. Temperaturen och luftfuktigheten kan hållas på en nivå som förlänger den sociala utesäsongen. Livet kommer att påminna om det på franska rivieran.

 

Bovieran Franska rivieran gemenskap trygghet social samvaro gronska tradgard vaxter lummigt
Bovieran Franska Rivieran social samvaro trygghet gemenskap Framtidens boende
Bovieran Franska rivieran tradgard blommor citroner vaxter gemenskap social samvaro
Bovieran Franska Rivieran Palmer Olivtrad Gemenskap Social samvaro

Växter från hela världen

Framtidens Boende Narmare an du tror Palmer Olivtrad Franska rivieran Gemenskap Seniorbostad brf

Ljus & grönska

Närheten till en trygg, ljus och levande utemiljö är viktig för både hälsan och välbefinnandet. Därför är Bovierans Vinterträdgård utformad för att vara så lättillgänglig som möjligt för alla boende. Växtlighet och gemenskap är en naturlig del av vardagen.

Bovieran Franska rivieran Barnbarn Besok Gastlagenhet Familj Gemenskap

Vi tror inte på regn

Vare sig det regnar eller snöar kan du njuta av en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I den 1600 m2 stora trädgården kan du bland annat se hundraåriga olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Njut tillsammans

Ordna gemensamma middagar eller fester bland palmerna, utmana varandra i en boulematch – eller koppla tillsammans på en av de många sitt- och samlingsytorna i trädgården. På Bovieran är vännerna alltid nära.