Byt till ett grönare boende.

Nu kommer Bovieran Viola till Haninge!

Bovieran har genom insikter, sann entreprenörsanda och lång erfarenhet inom byggbranschen skapat och konceptualiserat ett av världens grönaste seniorboenden. Bovieran Viola är vårt senaste koncept där Haninge-Vega är först ut!
Viola är anpassat för stadsmiljö och därmed är husen till ytan lite mindre än Flora. Det blir fler lägenheter fördelade på fyra plan samt något färre p-platser. Vinterträdgården har vi självklart kvar som hjärtat i konceptet, här på 1100 kvm och med gemensamhetslokal samt gästlägenhet.
Här bor du i en trygg och växtrik miljö med mycket gemenskap och värme!

  • Antal rum: 1-3 rum och kök
  • Boarea: 42-74 m2
  • Antal lägenheter: 77
  • Tillträde: Mer information om Bovieran Viola försäljningsstart och tillträde presenteras längre fram.
  • Hemsida: www.bovieran.se
  • Skicka in en intresseanmälan

Vill du veta mer om staden?

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland.

Skicka in en intresseanmälan!

Lägenhetstyper

** Användarvillkor

När jag lämnar en intresseanmälan ger jag mitt fulla samtycke och godkännande enligt Personuppgiftslagen till att information och uppgifter om mig tillsvidare får lagras och sparas i Bovieran AB:s dataregister samt bearbetas av Bovierans personal och av i detta projekt anlitad mäklare.